A little bit of history...


WAW (Weird And Wonderful) Collectibles is een jong dynamisch bedrijf ontstaan uit de passie -lees uit de hand gelopen hobby- van een verzamelaar. Deze webshop is dan ook een verlengstuk van deze hobby.

We richten vooral op de online verkoop van alle soorten collectibles gaande van speelgoed, gadgets, comics en action figures van films en series met een zéér grote voorliefde voor het Star Wars epos.

Als bedrijf proberen wij ook steeds een competitieve prijs aan te bieden aan al onze klanten en de items die we aanbieden zijn dan ook met zorg uitgezocht! We zijn misschien niet altijd de goedkoopste maar het grootste deel van onze artikelen is dan ook in zéér mooie verzamelstaat tenzij anders aangegeven bij de product beschrijving.

Hou hier wel in het achterhoofd dat wij alle items bekijken vanuit het standpunt 'verzamelaar' en we dus héél goed letten op de details en de kwaliteit van de verpakkingen. Je kan ons ook regelmatig kunnen terugvinden op gespecialiseerde conventies en vakbeurzen.

Als klant kan je bij ons niet alleen aankopen maar ook eventueel ruilen als het gaat over items die nog in héél mooie staat zijn en in de ongeopende originele verpakking. Heeft U interessante items liggen die U graag kwijt wilt, aarzel dan niet om ons te contacteren via het contactformulier. Hierna kunnen wij bekijken of de items al dan niet in aanmerking komen voor een eventuele overname en/of ruil.

Nog verdere vragen? Lees dan ook zeker aandachtig onze 'FAQ - Veelgestelde vragen'.
Webshop gemaakt met EasyWebshop